Takarítás


A takarításról senkinek sem a szórakozás jut eszébe. Ha te is belegondoltál már, hogy milyen jó lenne másra bízni a feladatot, míg te pihenhetnél vagy az egyéb, fontosabb ügyeidet intézhetnéd, akkor keress minket és mi eltüntetjük az esti buli, a különféle rendezvény nyomait vagy egész egyszerűen csak alaposan kitakarítjuk az adott inagtlant. Modern gépekkel és hatékony vegyszerekkel dolgozunk és ami a leginkább fontos, hogy alaposak vagyunk!

Nincs elég időd?

Ha nincs időd, türelmed a takarításhoz vagy egész egyszerűen csak azt szeretnéd, hogy olyan végezze el a munkát, aki igazán alapos, akkor érdemes profikra bízni a munkát. Akár magán, akár céges megbízásról van szó, olyan munkát végzünk, amelyet saját otthonunkban is elvárnánk. Időről-időre érdemes egy alapos nagytakarítást végezni, mivel ez higiénia és egészségügyi szempontból is igazán előnyös, ráadásul tiszta környezetben sokkal produktívabb a munkavégzés, illetve a jó közérzet is a tiszta környezet egyik hozadéka.

A mai rohanó világunkban, ha van az embernek egy kis szabadideje, akkor jobb lepihenni, mint a lakás suvickolásával tölteni az értékes időt. Precízen és alaposan dolgozunk, így biztosíthatunk róla, hogy makulátlan tisztaságot hagyunk magunk után. Egy-egy céges rendezvény után is vállaljuk a romok eltüntetését és a helyiség kitakarítását. Akármilyen nagy buli volt, miután ott jártunk, senki nem fogja megmondani, hogy bármiféle dorbézolásra került sor korábban.

Nem csak rendezvények, illetve otthonok és irodák takarításában kérheted segítségünk, hanem akár egy építkezés/felújítás utáni takarításban is számíthatsz ránk. Köztudott, hogy egy felújítás jó nagy rumlival jár. A munka elvégzését követően valóságos nyűg összetakarítani a port, koszt. Ha már a gondolattól is rosszul vagy, hogy takarítással kell töltened a fél napot, akkor ne szivacsot ragadj, hanem telefont és hívj minket!

A takarítást követően rend és tisztaság lesz, te pedig rengeteg időt és energiát takaríthatsz meg azzal, hogy kiszervezed nekünk az elvégzendő feladatokat. Magán és céges takarítást is vállaluk, utóbbi esetében irodák, üzlethelyiségek, éttermek, kávézók, építkezések és egyéb helyiségek tisztítását is nyugodtan ránk bízhatod. Akár alkalmi, akár rendszeres takarításról van szó, keress minket bizalommal! Biztosíthatunk róla, hogy olyan minőségben végezzük munkánkat, hogy arra nem lehet panasz, az utolsó porszemet is eltüntetjük!

Miért válaszd a Takarítás, Lomtalanítás szolgáltatásunkat?

Lakossági ügyfeleink részére:

Cégünk a hagyományos takarításon felül, speciális nagytakarításra, illetve extrém takarításra, fertőtlenítésre szakosodott. Takarítási szolgáltatásunk keretében állunk rendelkezésre lakossági és céges ügyfeleink részére ingatlan adás-vétel, költözés, hagyaték, építkezést, felújítást követően/megelőzően. A teljes körű nagytakarítás mellé rendelhetsz tőlünk lomtalanítást, fertőtlenítést, kártevőirtást is, így nem kell több céggel egyeztetned, mindent megoldunk egy megrendelés keretében. Vállaljuk továbbá ingatlanok elhunytak utáni fertőtlenítését, nagytakarítását, lomtalanítását. Speciális szolgáltatásunk országosan elérhető! Árainkat minden esetben személyre szabottan adjuk meg, az ingatlan alapterületének, szennyezettségének függvényében. Küldd el nekünk az adott ingatlan fényképeit és mi egy-két napon belül elkészítjük árajánlatunkat.

Nagytakarítás:

Ingatlan adás-vétel, költözés, hagyaték, lakásfelújítást követően minden esetben szükséges egy alapos nagytakarítás, fertőtlenítés, ez abban az esetben is igaz, ha az ingatlan nincs elhanyagolva. Rendetlen, kaotikus állapotú ingatlan esetében, pedig elengedhetetlenül fontos, hogy új otthonod egy alapos nagytakarításon, fertőtlenítésen essen át, mivel ki tudja, hogy az előző tulajdonos a szennyeződéseken, piszkos környezeten túlmenően, milyen baktériumokat, parazitákat hagyott maga után. Mi garantáltan eltávolítjuk a makacs foltokat, kellemetlen szagokat és egy-kettőre higiénikus, kellemes környezetet varázsolunk ingatlanodból.

Céges ügyfeleink részére:

Vállaljuk irodaházak, raktárak, üzlethelyiségek, gyártóüzemek, éttermek, szálláshelyek teljes körű nagytakarítását ingatlan adás-vétel, költözés, felújítás, céges rendezvényt megelőzően/követően. A teljes körű nagytakarítás mellé rendelhetsz tőlünk lomtalanítást, fertőtlenítést, kártevőirtást is, így egy megrendelés keretében biztosítjuk, hogy az ingatlan munkavégzésre, továbbá ügyfelek, vendégek fogadására alkalmas állapotba kerüljön. Speciális szolgáltatásunk országosan elérhető! Árainkat minden esetben személyre szabottan adjuk meg, az ingatlan alapterületének, szennyezettségének függvényében. Küldd el nekünk az adott ingatlan fényképeit és mi egy-két napon belül elkészítjük árajánlatunkat.

Árajánlat

Kérjen tőlünk online, pár perc alatt árajánlatot.

Ügyfélszolgálat

Hívja szakemberünket és tájékozódjon pár perc alatt!