Rovar és rágcsálóirtás felsőfokon - KÉRTEVŐIRTÁS
06 70 677 6508

Egérirtás

Egérirtás: 

Egérirtás pénztárcabarát árakon, szakképzett, segítőkész, nagy gyakorlattal rendelkező munkatársak, 10 év szakmai tapasztalat, több ezer elégedett ügyfél! Budapest és Pest megye területén bárhová kimegyünk. Szabaduljon meg a kellemetlen kártevőktől, Hívjon most!

Telefonszám: 06706277870

A Magyarországon is élő házi egér Észak- és Közép-Európában, a Balkánon, valamint Ázsia nagy részén fordul elő. Természetes környezetében növényi és állati eredetű táplálékot egyaránt fogyaszt; a növények közt előnyben részesíti a magvakat, gyümölcsöket, leveleket és gyökereket alig eszik. Az ember környezetében élő házi egér bármilyen konyhai hulladékot elfogyaszt, naponta 5-8 g táplálékra van szüksége. A kölykök száma átlagosan 5-7, a vemhességi idő 18-24 nap, évente 3-4 alkalommal fialnak. Háromhetes szoptatási idő után a fiatalok önállósulnak és 2-3 hónaposan már ivarérettek, élettartamuk kb. 2-3 év.

Milyen betegségeket terjeszt az egér?

salmonellózis, fertőző agyvelőgyulladás, tularémia, malleus, asztma, pszichés tünetek.

Milyen egyéb gazdasági károkat okoz a patkány?

élelmiszerek szennyezése, fogyasztása (2 kg/év/egyed), rágás → rongálás fészkelés → élelmiszer szennyezése, vezetékek rágása → rövidzárlat, tűz

Védekezés: csapdázás, mérgezett csalétek, gázosítás (raktárakban)

Áraink a következők: nettó 9.000 Ft-tól-nettó 20.000 Ft-ig alapterülettől függően (alapterület: 0-250 m2-ig). Az árak a kiszállás költségét nem tartalmazzák. Részletes árlistát az árak menüpontban talál.

 

 


Ajánatkérés Kapcsolat

 

© 2015-2021 SOS Kártevőirtás - Minden jog fenntartva - All rights reserved.
|