Fertőtlenítés Budapesten


Félsz a vírusoktól, baktériumoktól?

Megvédenéd magadat, környezetedet?
Ez esetben kérj fertőtlenítést!

Járvány & vírusok

Bizonyára te is követed a világban zajló sajnálatos eseményeket, így minden bizonnyal tudod, hogy a világjárvány (pandémia) korában kiemelten fontos a steril, vírus és baktériummentes környezet. A hírek, média platformok, járványügyi szakemberek a megelőzésre fektetik a hangsúlyt. 

Elsősorban fontos az alapos kézfertőtlenítés, védőmaszk viselése, de mi a helyzet a minket körülvevő tárgyakkal és levegővel? Ezeknek a fertőtlenítése kiemelten fontos, mivel például a Covid-19 vírussal kapcsolatban megállapították, hogy a levegőben szálló aerosol részecskékre tapadva több órán át életképes, a rézfelületeken akár négy óráig, kartonpapíron akár 24 óráig, műanyagon és acél felületeken pedig akár 72 óráig is fertőzőképes a tüdőgyulladást és egyéb szövődményeket is okozó humán kórokozó. Természetesen a koronavíruson kívül sok más veszélyes vírustól és baktériumtól is megfertőződhetünk, ebben tudunk mi a segítségedre lenni. Rendelhetsz tőlünk vegyszeres nanotechnológiás vagy ózonos fertőtlenítést, illetve a két eljárást párosítva, kombinált fertőtlenítést. 

Vállaljuk:

 •  Lakóingatlanok fertőtlenítését
 • Irodák és Üzletek fertőtlenítését
 • Hotelek, szálláshelyek fertőtlenítését
 • Éttermek és egyéb vendéglátóhelyek fertőtlenítését
 • Iskolák, óvodák, egyéb oktatási intézmények fertőtlenítését
 • Orvosi rendelők-kórházak fertőtlenítését
 • Gyártóüzemek, raktárak fertőtlenítését
 • Autók és egyéb járművek fertőtlenítését
 • Lakás klímatisztást, Autóklíma tisztítást
 • Helyiségekben kellemetlen szagok eltűntetését
 • Ingatlanok penészmentesítését
 • Kártevőirtási tevékenységünk keretében rovarirtást és rágcsálóirtást is vállalunk
 • Elhunytak utáni teljes körű takarítást, fertőtlenítést, lomtalanítást
 • Lakóingatlanok és irodák takarítását
 • Lomtalanítást

Lehetséges fertőtlenítési módszereink:

Nanotechnológiás vegyszeres fertőtlenítés:

Miért válaszd a vegyszeres nanotechnológiás fertőtlenítést?

A vegyszeres fertőtlenítést új fejlesztésű nanotechnológiás fertőtlenítőszerrel végezzük. A nanotechnológiás fertőtlenítés előnye az ózonos fertőtlenítéssel szemben elsősorban a hatástartósság. A kezelést követően a fertőtlenített felület minimum 10 napig tökéletesen steril, csíramentes marad, szemben az ózonos fertőtlenítéssel, ahol a visszafertőződés rögtön a kezelést követően megkezdődik. A nanotechnológiás fertőtlenítőszerek antimikrobiális, baktérium-, gomba-, és vírusölő hatását laboratóriumi tesztek bizonyítják. Az általunk alkalmazott új fejlesztésű nanotechnológiás fertőtlenítőszer nem károsítja a kezelt berendezési tárgyakat, műszaki cikkeket, nem hagy foltot a tapétán, festett falfelületen. Klórmentesen is hatékonyan fejti ki fertőtlenítő hatását. A régi típusú fertőtlenítőszerek különböző nátrium-hipoklorit (hipo) tartalmú vegyszerek veszélyes bomlástermékei a levegőbe kerülve, ezt követően belégzéssel a szervezetünkbe jutva irritálhatják és roncsolhatják a nyálkahártyát, károsíthatják a légzőszerveket, gyermekek számára pedig különösen veszélyesek lehetnek. Ezzel szemben az általunk alkalmazott nanotechnológiás fertőtlenítőszer használata során nem keletkeznek veszélyes, emberi egészségre káros bomlástermékek. Összefoglalva a nanotechnológiás fertőtlenítőszer előnye az azonnali baktérium-, gomba-, és vírusölő hatás, a hosszan tartó hatástartósság, a környezetre ártalmatlan aldehid-és klórmentes tartalom, továbbá, hogy száradás után nem toxikus. A kezelést kézi permetezővel vagy hideg ködképző készülékkel végezzük.

Ózonos fertőtlenítés:

Miért válaszd az ózonos fertőtlenítést?

Mert a széles körben elterjedt klórnál 600-3000-szer erősebb fertőtlenítő hatással bír, mert az ózonos kezelés teljes mértékben vegyszermentes (BIO) védekezési módszer. A kezelés nem indokolja a kezelendő helyiség kiürítését, az ózon nem tesz kárt a műszaki cikkekben, bútorokban, szőnyegekben, nem hagy foltot a tapétán, festett falfelületen. Hatékonyságát számtalan tudományos kísérlet támasztja alá.  Az ózonos fertőtlenítést a jövőbelátó környezettudatos gondolkodás keretében nemzetközileg is egyre szélesebb körben alkalmazzák a környezetkárosító hagyományos fertőtlenítő eljárásokkal szemben.  Az ózon rendkívül erős vírusölő, baktériumölő O3 molekula. A kezelés továbbá megszünteti a kellemetlen szagokat (étel, állat, dohányzás stb. által okozott szagok), eltűnteti a penészgombákat, semlegesíti az atkákat (allergiáért felelős poratkákat). Tehát kijelenthető, hogy az ózonos fertőtlenítés teljes baktericid, virucid, allergén és fungicid kezelés. Az ózonkezelést követően semmiféle utólagos takarítás nem szükséges. Az ózon gáz bejut a takarítással nem elérhető résekbe, repedésekbe és mindezt 100%-ban vegyszermentesen.

A kezelés előtt az ingatlant el kell hagyni, kisállatokat, növényeket el kell távolítani. Az ózonos fertőtlenítés időtartama alatt senki sem léphet be az adott ingatlanba. A kezelést követően az ingatlant életvitelszerű tartózkodásra alkalmas, teljes mértékben biztonságos állapotban adjuk át.

Kellemetlen szagok eltűntetése, penész megszűntetése?

Erre a célra az ózonos kezelést javasoljuk.  Az ózon hatásosan semlegesíti a különböző eredetű szagokat, a teljesen vegyszermentes eljárás után minden friss illatú és higiénikus lesz. A levegőben érezhető dohos kellemetlen szagot a penészgombák okozzák. A penészgombák nedves falfelületeken megtelepszenek és a légutakba bejutva okoznak allergiát és egészségügyi problémákat. Az ózonos kezelést követően a gomba spórák teljesen elpusztulnak, a kezelt helyiségekben a penészszag megszűnik, a penészfoltok kifakulnak és könnyedén letisztíthatóak.

Allergének, poratkák semlegesítése?

Az ózon ezen felül hatékony ellenszer a poratkák és allergének (például pollenek) elleni harcban, amelyek zárt térben jelentős koncentrátumban vannak jelen. Az ózon úgy fejti ki hatását az atkákkal szemben, hogy roncsolja az atkák légzőszervét, további kivételes tulajdonsága, hogy az ózon oxidálja az atkák ürülékét, amely jelentős szerepet játszik a porallergia okozat tüntetek kialakulásáért.

Kombinált fertőtlenítés:

Miért válaszd a kombinált fertőtlenítést?

Mert kombinált fertőtlenítési kezelésünk során két féle fertőtlenítési eljárást alkalmazunk. Vegyszermentes ózonos fertőtlenítést, amely 3000-szer erősebb fertőtlenítő hatással bír, mint a hagyományosan fertőtlenítésre használt klór. Nanotechnológiás vegyszeres fertőtlenítést, amely minimum 10 napig tartó hatástartóssággal bír. Kombinált fertőtlenítés menüpont alatt a kezelésről részletesebben is olvashatsz.