Lomtalanítás


Cégünk speciális takarításra szakosodott, amelynek keretében vállaljuk lakások és családi házak, irodák, raktárhelyiség lomtalanítását.

Lomtalanítási szolgáltatásunk keretében állunk rendelkezésre céges és lakossági ügyfeleink részére ingatlan adás-vételt, költözést, hagyatékot, felújítást követően/megelőzően. A lomtalanítás mellé rendelhetsz tőlünk takarítást, fertőtlenítést, kártevőirtást is.


Árainkat minden esetben személyre szabottan adjuk meg, az ingatlan alapterületének, zsúfoltságának függvényében. Küldd el nekünk az adott ingatlan fényképeit és mi egy-két napon belül elkészítjük árajánlatunkat. 


Takarítás vagy felújítás esetén előfordulhat, hogy rengeteg lom, felesleges tárgy, bútor, hulladék gyűlik össze, amitől jobb megszabadulni. Ha nincs ötleted mit kezdj velük, akkor a legjobb, ha a segítségünket kéred a lom elszállításban. Miért érdemes minket választani? Többek közt, mert szó szerint nagy terhet veszünk le a válladról!

Ha meguntad a régi bútoraid, nincs ötleted, hogy hová helyezd a nagyméretű, már rég nem használt eszközeid, akkor a legjobb, ha a segítségünk kéred. Ha ágyi poloska fertőzött az ülőgarnitúra, kanapé, francia ágy és senki sem akarja elszállítani, vagy csak méreg drágán, nincs miért aggódnod, fordulj hozzánk, mi megoldjuk problémádat és teljes diszkrécióval kezeljük. Nem kell cipekedned, azon gondolkodnod, hogy hová vidd a lomokat, mert mi mindezt elintézzük helyetted! Természetesen gondoskodunk arról, hogy a lomok megfelelő helyre kerüljenek, nem kell attól tartanod, hogy az út szélén találkozol egykori használati tárgyaiddal és bútoraiddal.

Jobb időben gondoskodni a lomok elhordásáról, mint elhelyezni őket a pincében, garázsban vagy bármely egyéb helyiségben, arra várva, hogy majd egyszer lesz velük valami. A tapasztalatok ugyanis azt mutatják, hogy semmi nem lesz velük, csak maradnak porfogónak és foglalják a helyet. Nem érdemes megvárni, míg lépni sem tudsz a lomoktól.  Kérj szakszerű segítséget, aminek köszönhetően nem csak eltűnnek a lomok, de nem kell napokig tartó hátfájás miatt sem szenvedned a megerőltetés miatt.

Lomtalanítás esetén pontosan érkezünk az adott helyszínre a megfelelő járművel. A helyszínen azonnal munkához látunk, természetesen a felmerülő kérdésekre készségesen válaszolunk. Minden lomot, amitől szeretnél megszabadulni, összepakolunk és behelyezzük a teherautóba, majd miután mindent bepakoltunk megfelelő hulladéklerakóba szállítjuk a lomokat. Gyorsan és precízen dolgozunk, figyelembe véve a kéréseid.

A környezet tudatosság számunkra nem csak egy divatos kifejezés, hanem valóban szívügyünk, így odafigyelünk, hogy amennyire lehet zöld módon végezzük a lomtalanítást. Igyekszünk minél több lomot újrahasznosítani és ennek megfelelő helyre elszállítani, ezzel téve a Föld egészsége érdekében. Hittel valljuk, hogy sok kicsi sokra megy, szolgáltatóként pedig különösen érezzük ennek súlyát. Sajnos mindent nem lehet újrahasznosítani, azonban amit lehet és amennyire tőlünk telik, igyekszünk tenni a környezet érdekében. Ha lomtalanításban van szükséged segítségre, hívj minket nyugodtan, kérdéseidre is szívesen válaszolunk és igyekszünk minden felmerülő probléma kapcsán segítségedre lenni!

Ügyfélszolgálat

Lomtalanításra vagy tanácsadásra lenne szükséges? Hívja szakemberünket!