Ózonos fertőtlenítés

Miért válaszd az ózonos fertőtlenítést?

Vállaljuk ingatlanok és gépjárművek ózonos fertőtlenítését pénztárcabarát árakon, szakképzett, segítőkész nagy gyakorlattal rendelkező munkatársaink állnak rendelkezésedre. Amennyiben félsz a vírusoktól, baktériumoktól, válaszd ózonos fertőtlenítési eljárásunkat

Mert a széles körben elterjedt klórnál 600-3000-szer erősebb fertőtlenítő hatással bír, mert az ózonos kezelés teljes mértékben vegyszermentes (BIO) védekezési módszer. A kezelés nem indokolja a kezelendő helyiség kiürítését, az ózon nem tesz kárt a műszaki cikkekben, bútorokban, szőnyegekben, nem hagy foltot a tapétán, festett falfelületen. Hatékonyságát számtalan tudományos kísérlet támasztja alá.  Az ózonos fertőtlenítést a jövőbelátó környezettudatos gondolkodás keretében nemzetközileg is egyre szélesebb körben alkalmazzák a környezetkárosító hagyományos fertőtlenítő eljárásokkal szemben.

Az ózon rendkívül erős vírusölő, baktériumölő O3 molekula. A kezelés továbbá megszünteti a kellemetlen szagokat (étel, állat, dohányzás stb. által okozott szagok), eltűnteti a penészgombákat, semlegesíti az atkákat (allergiáért felelős poratkákat). Tehát kijelenthető, hogy az ózonos fertőtlenítés teljes baktericid, virucid, allergén és fungicid kezelés. Az ózonkezelést követően semmiféle utólagos takarítás nem szükséges. Az ózon gáz bejut a takarítással nem elérhető résekbe, repedésekbe és mindezt 100%-ban vegyszermentesen.

Vállaljuk:


  • Lakóingatlanok fertőtlenítését
  • Irodák és Üzletek fertőtlenítését
  • Hotelek, szálláshelyek fertőtlenítését
  • Éttermek és egyéb vendéglátóhelyek fertőtlenítését
  • Iskolák, óvodák, egyéb oktatási intézmények fertőtlenítését
  • Orvosi rendelők-kórházak fertőtlenítését
  • Gyártóüzemek, raktárak fertőtlenítését
  • Autók és egyéb gépjárművek fertőtlenítését


A kezelés előtt az ingatlant el kell hagyni, kisállatokat, növényeket el kell távolítani. Az ózonos fertőtlenítés időtartama alatt senki sem léphet be az adott ingatlanba.

A kezelést követően az ingatlant életvitelszerű tartózkodásra alkalmas, teljes mértékben biztonságos állapotban adjuk át.

Árak

Áraink ózonos fertőtlenítés esetén lakossági és üzleti ügyfeleink részére.
Csomag tartalma: ózonos fertőtlenítés esetén! Ár: 25.000 Ft-tól.
Az ár függ a terület nagyságától és az igényfelméréstől.