Nyestriasztás és kártevő mentesítés Budapesten


Nyest keseríti meg az életed?

Rendelj még ma nyestriasztást!

A nyestek

Ha esténként nem a bárányszámolás miatt alszik el, hanem a nyestléptek számolása tartja ébren, akkor éppen itt az ideje megszabadulni ettől a rágcsálótól. A nyestek jelenlétére általában az éjszakai lépteik, valamint a födém alól szivárgó kellemetlen vizelet szag árulkodik. Ha eleged van az éjszakai nyestinvázióból, akkor kérj szakszerű segítséget és aludj újra nyugodtan!

Manapság különösen nagy kihívást jelentenek a nyestek, ugyanis az urbanizáció következtében jobban hozzá vannak szokva ezek a rágcsálók az ember és a háziállatok jelenlétéhez és városias környezetben is igazán bátran közlekednek. Sokan különféle népi praktikák használatával igyekeznek távol tartani a nyesteket, azonban a tapasztalatok azt igazolják, hogy ezek nem sokat érnek.

Hogyan is néz ki a nyestriasztás?

A nyest Magyarországon védett állat, ezért a kiirtására nincs lehetőség, így kizárólag nyestriasztás alkalmazható. Nyestriasztás esetén a padlás légterét porozzuk, egy speciális anyaggal, amely erősen irritálja az állat nyálkahártyáját, ezért a területet messziről elkerüli.

Az ultrahangos nyestriasztók nagy népszerűségnek örvendenek, sokan remélnek ezektől megoldást, ugyanakkor semmilyen kutatás vagy vizsgálat nem támasztotta alá, hogy az ultrahang valóban elriasztja a nyesteket. Ahogy fentebb is említettük, a nyestek hozzá vannak szokva az ember és ezáltal az emberi és az ember által keltett zajokhoz. Egy úgymond urbanizálódott nyest esetében nem sok esélye van az ultrahangos riasztónak.

Vannak, akik a nyest csapdára esküsznek, azonban tudni kell, hogy ez egy rendkívül melós módszer, ráadásul nem is feltétlenül jár sikerrel. Ráadásul, ha sikerül is elfogni a nyestet, akkor valahol el kell engedned. Ha mindennapi kínlódást akarsz a csapdával és a nyesttel, illetve a költségekről sem feledkezhetünk meg, akkor válaszd ezt a módszert. Viszont, ha hatékony megoldásra vágy és rövid időn belül meg akarsz szabadulni a nyestektől, akkor érdemes szakemberek segítségét kérni.

Ha a mi segítségünket kéred, akkor biztos lehetsz benne, hogy modern, korszerű módszereket bevetve szabadítunk meg a kártevőktől. A nyestek ellen egy, a nyest szaglását és nyálkahártyáját erősen irritáló készítményt alkalmazunk, amelynek következtében az állat számára igazán kellemetlenné válik a padláson való tartózkodás, így hamar búcsút inthetsz az állatnak és a randalírozása miatti zajnak. A nyest ellen bevetett készítmény nem veszélyes, így nem kell tartani semmiféle egészségkárosító hatástól. Ha szeretnéd megoldani a nyest problémát, akkor hívj minket feltüntetett elérhetőségünkön. Biztosíthatunk, hogy nem csak megszabadítunk a nyestektől, de minden kérdésedre is választ kapsz!

Ára

Ár nyestriasztás esetén: 50.000 Ft-tól.

Az ár függ az alapterülettől.

Ügyfélszolgálat

Megszabadulna a nyestektől?

Hívja ügyfélszolgálatunkat és szakembereink segítenek!