Ágyi poloska irtás - Budapesten és környékén


SOS szolgáltatásunk keretében a megrendelés időpontjától számítva 24 órán belül vállaljuk a munka kivitelezését.

Budapesten és Pest megyében bárhová házhoz rendelhetsz minket, de vidékre is szívesen megyünk.

Hívj minket most az alábbi számon (Mobilról rányomva azonnal hívhatsz minket):


Ha álmatlan éjszakák sorozatán vagy túl, mert az ágyi poloskák megkeserítik az életed, hívj minket, a feladat szakértőjét. Mi garantáljuk neked, hogy kiírtjuk a vérszívókat, és újra nyugodtan aludhatsz. Ne késlekedj tovább, minden elvesztegetett nappal/éjszaka számít, mivel az ágyi poloska rendkívül szapora állat.

Olvasd végig részletesen az elérhető kezeléseinket, választhatsz szimplán irtószeres irtást, kézi permetezéssel, hideg ködképzéssel, esetleg füstképzéssel kiegészítve, kérhetsz kizárólag BIO vegyszermentes ágyi poloskairtást (180 fokos száraz gőzös és kovaföldes kezeléssel), illetve a legerősebb kombinált csomagunkat, amely az összes elérhető kezelésünket tartalmazza. Minél összetettebb a védekezés módja, annál gyorsabban érjük el a kívánt eredményt, azaz a teljes mértékben poloskamentes környezetet.

Az alábbiakban az ágyi poloskával kapcsolatban is minden kérdésedre választ kapsz:

Ha viszkető csípések csúnyítják el a testedet és ágyi poloskára gyanakodsz, megtaláltad a megoldást!

Az ágyi poloska irtás szakértői vagyunk, több ezer megoldott esetszámmal a hátunk mögött, nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy neked is segítségedre lehetünk.

A munkavégzés helyszínére minden alkalommal diszkréten érkezünk, feliratok nélküli autóval és ruházatban. A szomszéd nem fog kellemetlen megjegyzéseket tenni, mivel észrevétlenül érkezünk és távozunk. Kollégáink becsületesek, vigyázunk megrendelőink értékeire, nem kell tartanod attól, hogy bármi eltűnik. Alább olvashatsz a kezeléseinkről, de először minden kérdésedre választ kapsz az ágy poloskával kapcsolatban. Hogyan is néz ki? Milyen ráutaló jelek árulkodnak a jelenlétéről? Milyen gyorsan szaporodik?

Akkor térjünk rá magára az ágyi poloskairtásra!

Alább részletesen kifejtjük, hogy milyen teendők szükségesek az irtást megelőzően, illetve az irtást követően, továbbá, hogy mit tartalmaznak kezelésink és melyiket-mikor érdemes választani.

Először is fontos, hogy bármelyik kezelésünket is választod, mielőtt a helyszínre érkezünk, a következő teendőket mindenképpen el kell végezned, hogy az irtás hatékony legyen:

1.) Tegyél rendet, pakolj össze, hogy hozzá tudjunk férni mindenhez. A szegélyléceket le kell kezelnünk, mert a parketta, laminált padló alatt könnyen el tudnak bújni, ezért elengedhetetlenül fontos a tartós méregmező képzése.

Fontos a zsúfoltság megszűntetése! Zsúfolt helyiségben sokkal nehezebb dolgunk van, minél zsúfoltabb, annál több a potenciális búvóhely.

2.) Pakolj ki az ágyneműtartóból, semmi sem maradhat az ágyneműtartóban! Mert az ágyat darabokra kell szednünk, hogy a kezelés eredményes legyen. A matracot, az ágykeretet, az ágyneműtartót, az ágy háttámláját, az ágy alját egyaránt lekezeljük. Ha valamit szeretnél kivinni a fertőzött szobából, zsákold be, kötözd be a zsák száját és azonnal a mosógépbe tedd a ruhákat, amit legalább 60 fokon kell kimosnod. 60 fokon elpusztul a pete, a lárva és a kifejlett példány is. Ha nem szeretnél a mosással foglalkozni az irtás előtt, csak pakold le az ágy mellé az ágyneműtartóban lévő holmikat. 

3.) Porszívózz össze, de legyél nagyon óvatos, a porzsákot minden esetben dupla szemeteszsákba csomagold be (jól kötözd be a szemeteszsák száját) és azonnal dobd ki a porszívózást követően. Ha porzsák nélküli porszívód van, akkor a készülék belsejét is át kell vizsgálnod, illetve a porszívócsövét is, ezt követően jó alaposan mosd ki forró vízzel.

4.) Régóta fennálló vagy nagyobb fertőzöttség esetén szükséges lehet még a polcokról lepakolni a könyveket, illetve a képeket is el kell távolítani a falról. A szekrényekben lévő ruhákat szintén zsákolni kell és átmosni 60 celsius foknál magasabb hőmérsékleten, mivel ezen a hőfokon az ágyi poloska minden létformája elpusztul, pete, lárva, mozgó példány.

Mi a teendő az ágyi poloska irtás után?

1.) Az irtás alatt és azt követően (4 órán keresztül) a kezelt helyiségekben tartózkodni szigorúan tilos! Ezen időszak alatt az összes ajtót és ablakot zárva kell tartani.

2.) Az irtást követően 4 órára el kell hagyni az ingatlant, hogy az irtószer ki tudja fejteni a jótékony hatását.

3.) A 4 óra letelte után, az ingatlant jó alaposan ki kell szellőztetni, körülbelül 45 perc után megszűnik a kellemetlen szag. Addig, ha lehetséges minél kevesebbet lélegezz be az irtószeres levegőből.

4.) A felületeken az irtószernek meg kell száradnia, mivel ebben az esetben tudja kifejteni az irtószer a 12 hetes hatástartósságot, illetve akkor tud tartós méregmező kialakulni.

5.) A matracnak meg kell száradnia, addig ne feküdj bele ameddig nedves, mert az irtószer bőrirritációt okozhat.

6.) A lekezelt ágyneműt, ágyneműhuzatot, takarót, egyéb textíliát vagy ruházatot ki kell mosni legalább 60 fokon. (60 fokon az ágyi poloska minden létformája elpusztul, a pete is, amelyet az irtószer nem pusztít el.)

7.) Egy hétig ne mosd fel a padlóburkolatot, mert csökkented vagy megszünteted az irtószer ölőhatását, illetve nem fog érvényesülni a hatástartósság, továbbá a tartós méregmező sem fog kialakulni. Porszívózni, port törölni lehet.

8.) Kovaföldes kezelés esetén, a fehér port legalább 3 hétig tilos felporszívózni.

Irtószeres ágyi poloskairtás részletesen:

Az irtószeres ágyi poloskairtás esetén rendkívül fontos az alaposság, mivel minden rés, repedés, zegzug potenciális búvóhely lehet a kártevők részére. Kézi permetezéses eljárással kezeljük az ágy fekvőfelületét, az ágyalját, az ágy háttámláját, az ágykeretet, az ágyneműt, a foteleket, a szegélyléceket, az elektromos kapcsolókat/dugaljakat, a szekrények hátsó részét, a függönyt és függönykarnist, a szőnyegeket. A felhasznált irtószerek minden esetben, csak szakképesítéssel megvásárolható, II. forgalmi kategóriájú koncentrátumok, amelyeket vízzel hígítunk a gyári utasítás és a fertőzöttség mértékének megfelelően.

Az évek során kialakult tapasztalatunk alapján, egy olyan munkaoldatot készítünk, amelyben megtalálható azonnali ölőhatású, erősen taglózó hatóanyag, illetve hosszan elhúzódó, több hetes hatástartóssággal rendelkező hatóanyag is. Az általunk alkalmazott irtószerek nem hagynak foltot, nem károsítják a berendezési tárgyakat, bútorokat, műszaki cikkeket. A kezelést követően a nedves felületeken meg kell száradnia az irtószernek, hogy a kívánt hatást el tudjuk érni vele. A padlóburkolatot 7 napig felmosni szigorúan tilos, mivel az megszünteti a tartós méregmező kialakulását. Ha a kezelés után élő példányt találsz, nem kell kétségbeesni, az adott ágyi poloska valószínűleg már meg van mérgeződve és vegetatív állapotban van, néhány napon belül biztosan el fog pusztulni.

Irtószeres irtást követően a kezelést 2-3 hét múlva meg kell ismételni, mivel a forgalomban lévő irtószerek közül egy sem pusztítja el a petéket, kizárólag a lárvákat és a mozgó alakokat. A második kezelés alkalmával más fajta irtószert használunk, mert a poloskák szervezetében könnyen ki tud alakulni ellenállóképesség/rezisztencia a szintetikus piretroidokkal szemben. Mivel az érvényben lévő jogszabályok szerint a hazai szakemberek nem végezhetnek ágyi poloskairtást gázosítószerrel, ezért egyéb légtérkezelő eljárásokat (ködképzés, füstképzés) alkalmazunk, amelyet a hétköznapi nyelv gyakran nevez gázosításnak. Ködképzést mindenképpen érdemes alkalmazni, mert bejut olyan helyekre, ahová kézi permetezővel lehetetlen bejuttatni az irtószert (legapróbb résekbe, repedésekbe). A ködképzést egy ULV hidegködképző generátorral végezzük. A füstképzést, csak rendkívül zsúfolt lakásokban célszerű elvégezni.

Irtószeres ágyi poloskairtás árak:

Szakszerű poloskairtás

Irtószeres ágyi poloskairtás kézi permetezővel,
illetve hideg ködképzés ULV ködképző generátorral,
esetleg füstpatron alkalmazása ára: 22.000 Ft-tól.

Vegyszermentes BIO ágyi poloskairtás részletesen:

Ezt a kezelésünket egy speciálisan ágyi poloska ellen kifejlesztett, forradalmi, 180 fokos szárazgőzt előállító berendezéssel végezzük, amely a forgalomban lévő irtószerekkel szemben az ágyi poloska minden létformáját megöli (a petéket is!!!). A vegyszermentes irtás még az irtószeres irtásnál is nagyobb precizitást igényel, mivel a kezelendő felületeken centiméterről-centiméterre kell végigmenni, hogy az eredmény kifogástalan legyen. A gőzkezeléses eljárás időben körülbelül a háromszorosa az irtószeres ágyi poloskairtásnak, viszont tapasztalatunk alapján a hatékonysága rendkívüli. Az irtószeres irtással szemben behatási idő nincs, mivel a 180 fokos hőnek köszönhetően a kártevők azonnal elpusztulnak, tehát a kezelés azonnali ölőhatással rendelkezik. A kezelés hátránya viszont, hogy hatástartóssága nincs, tehát kizárólag azok a példányok pusztulnak el, amelyeknek a testfelülete érintkezik a 180 fokos szárazgőzzel. Vegyszermentes poloskairtás során hatástartósságot a kovafölddel érhetünk el, amely egy púder finomságú por. A kovaföld egy természetes anyag, amelyet a természetgyógyászatban hasznosítanak kiváló méregtelenítő hatása, illetve az emberi szervezetre gyakorolt jótékony tulajdonságai miatt. A kovaföld az ágyi poloskára viszont halálos, mivel a testükre tapadó por, úgy hat rájuk, mintha milliónyi penge vagdosná a testüket, ezért dehidratálódik, azaz kiszárad. A port elsősorban a burkolat alatt megbúvó poloskák ellen használjuk, amelyeket a gőzzel nem értünk el, tehát a szegélyléceket, az ágylába körüli részeket jó alaposan beszórjuk, hogy az éjszaka támadó ágyi poloskák belesétáljanak a kovaföldbe. Tehát fentiek tükrében kijelenthető, hogy BIO ágyi poloskairtásunk teljes mértében antiallergén és vegyszermentes. További előnyei, hogy a kezelés időtartama alatt és azt követően sem kell az ingatlant elhagyni, sőt gázálarcot sem kell hozzá viselni, nincsen kellemetlen szag, nincsen nedvesség. Vegyszermentes kezelésünk egy innovatív eljárás, amely a legmodernebb technológiákat alkalmazza. Elsődleges szempont, hogy a kezelés emberre, háziállatra veszélytelen.

Zsúfolt lakásokban, galériás szobákban, lambériás helyiségekben, évek óta fennálló fertőzöttség esetén, irtószeres irtást is alkalmazni kell.

Vegyszermentes BIO ágyi poloskairtás árak (az első alkalom után garancia)

Speciális, kifejezetten ágyi poloskairtásra gyártott 180 fokos szárazgőzt előállító készülékkel, illetve kovaföldes kezeléssel árak. Ár: 70.000 Ft-tól.

Kombinált ágyi poloskairtás árak (az első alkalom után garancia):

Az összes lehetséges eljárást tartalmazza, a leghatékonyabb csomag. A kezelés tartalma:180 fokos gőzkezelés, irtószeres kézi permetezés, hideg ködképzés, kovaföldes kezelés, füstpatron alkalmazása (opcionálisan rendelhető). Ár: 60.000 Ft-tól.