Elhunytak utáni teljes körű takarítás, fertőtlenítés, lomtalanítás


Cégünk speciális takarításra szakosodott, amelynek keretében vállaljuk lakások és családi házak elhunytak utáni fertőtlenítését, takarítását, lomtalanítását. Hívhat bennünket bizalommal!

Szakképzett kollégáink munkájukat minden esetben a fertőzésveszélynek ellenálló védőfelszerelésben végzik. Fertőtlenítési eljárásunk során alkalmazunk ózonos kezelést, illetve hidegködös nanotechnológiás fertőtlenítést. Megrendelés előtt, az elhalálozás helyszínét felmérjük és javaslatot teszünk az elvégzendő feladatok tekintetében. Munkánkat ózonos fertőtlenítéssel kezdjük, abban a helyiségben, ahol a haláleset történt, hogy a kellemetlen szagokat semlegesítsük, illetve a fertőzésveszélyt elhárítsuk. A teljes ingatlan ózonos és nanotechnológiás fertőtlenítését követően, megkezdjük a kidobandó bútorok, használati tárgyak elszállítását (természetesen amennyiben a megrendelő kéri). Ha az ingatlanban nincsenek elszállítandó bútorok és használati tárgyak, a fertőtlenítést követően, megkezdjük a takarítási munkálatokat. Takarítási szolgáltatásunk egy teljes körű nagytakarítást jelent, amely mindenre kiterjedő, így munkák befejezését követően, makulátlan, kellemetlen szagoktól és szennyeződésektől mentes ingatlant adunk át megrendelőink részére. Előfordulhatnak egyéb extrém esetek is, például amikor az elhalálozás nem az ingatlanban történt, de bejutva a lakásba szembesülnek vele, hogy az adott személy hogyan is élt.

Találkoztunk olyan esetekkel, ahol az elhunyt személy, gyűjtögető életmódot folytatott, esetleg pszichés betegséggel, alkoholizmussal küzdött, ennek következtében évek, sőt évtizedek óta nem takarított. Az ilyen személyek halálukat követően általában bűzt, összehordott szemetet, áldatlan állapotokat hagynak maguk után. Ebben az esetben is számíthat ránk, fertőtlenítünk, lomtalanítunk, takarítunk igény szerint és garantáltan tiszta, élhető környezetet teremtünk. Munkánkat maximális diszkrécióval végezzük.  Speciális szolgáltatásunk országosan elérhető! Árainkat minden esetben személyre szabottan adjuk meg, az ingatlan alapterületének, szennyezettségének függvényében. Küldje el nekünk az adott ingatlan fényképeit és mi egy-két napon belül elkészítjük árajánlatunkat. 


Pár perc alatt online árajánlatot kérhet tőlünk elhunytak utáni teljes körű takarításra, fertőtlenítésre, lomtalanításra.