Kombinált fertőtlenítés

Miért válaszd a kombinált fertőtlenítést?

Vállaljuk ingatlanok és gépjárművek fertőtlenítését pénztárcabarát árakon, szakképzett, segítőkész nagy gyakorlattal rendelkező munkatársaink állnak rendelkezésedre. Amennyiben félsz a vírusoktól, baktériumoktól,válaszd kombinált fertőtlenítési eljárásunkat.

Mert kombinált fertőtlenítési kezelésünk során két féle fertőtlenítési eljárást alkalmazunk. Vegyszermentes ózonos fertőtlenítést, amely 3000-szer erősebb fertőtlenítő hatással bír, mint a hagyományosan fertőtlenítésre használt klór. Nanotechnológiás vegyszeres fertőtlenítést, amely minimum 10 napig tartó hatástartóssággal bír.

Ózonos fertőtlenítés:

Miért válaszd az ózonos fertőtlenítést?

Mert a széles körben elterjedt klórnál 600-3000-szer erősebb fertőtlenítő hatással bír, mert az ózonos kezelés teljes mértékben vegyszermentes (BIO) védekezési módszer. A kezelés nem indokolja a kezelendő helyiség kiürítését, az ózon nem tesz kárt a műszaki cikkekben, bútorokban, szőnyegekben, nem hagy foltot a tapétán, festett falfelületen. Hatékonyságát számtalan tudományos kísérlet támasztja alá.  Az ózonos fertőtlenítést a jövőbelátó környezettudatos gondolkodás keretében nemzetközileg is egyre szélesebb körben alkalmazzák a környezetkárosító hagyományos fertőtlenítő eljárásokkal szemben.  Az ózon rendkívül erős vírusölő, baktériumölő O3 molekula. A kezelés továbbá megszünteti a kellemetlen szagokat (étel, állat, dohányzás stb. által okozott szagok), eltűnteti a penészgombákat, semlegesíti az atkákat (allergiáért felelős poratkákat). Tehát kijelenthető, hogy az ózonos fertőtlenítés teljes baktericid, virucid, allergén és fungicid kezelés. Az ózonkezelést követően semmiféle utólagos takarítás nem szükséges. Az ózon gáz bejut a takarítással nem elérhető résekbe, repedésekbe és mindezt 100%-ban vegyszermentesen. 

A kezelés előtt az ingatlant el kell hagyni, kisállatokat, növényeket el kell távolítani. Az ózonos fertőtlenítés időtartama alatt senki sem léphet be az adott ingatlanba. A kezelést követően az ingatlant életvitelszerű tartózkodásra alkalmas, teljes mértékben biztonságos állapotban adjuk át.

Nanotechnológiás vegyszeres fertőtlenítés:

Miért válaszd a vegyszeres nanotechnológiás fertőtlenítést?

A vegyszeres fertőtlenítést új fejlesztésű nanotechnológiás fertőtlenítőszerrel végezzük. A nanotechnológiás fertőtlenítés előnye az ózonos fertőtlenítéssel szemben elsősorban a hatástartósság. A kezelést követően a fertőtlenített felület minimum 10 napig tökéletesen steril, csíramentes marad, szemben az ózonos fertőtlenítéssel, ahol a visszafertőződés rögtön a kezelést követően megkezdődik.  A nanotechnológiás fertőtlenítőszerek antimikrobiális, baktérium-, gomba-, és vírusölő hatását laboratóriumi tesztek bizonyítják. Az általunk alkalmazott új fejlesztésű nanotechnológiás fertőtlenítőszer nem károsítja a kezelt berendezési tárgyakat, műszaki cikkeket, nem hagy foltot a tapétán, festett falfelületen.

Klórmentesen is hatékonyan fejti ki fertőtlenítő hatását. A régi típusú fertőtlenítőszerek különböző nátrium-hipoklorit (hipo) tartalmú vegyszerek veszélyes bomlástermékei a levegőbe kerülve, ezt követően belégzéssel a szervezetünkbe jutva irritálhatják és roncsolhatják a nyálkahártyát, károsíthatják a légzőszerveket, gyermekek számára pedig különösen veszélyesek lehetnek. Ezzel szemben az általunk alkalmazott nanotechnológiás fertőtlenítőszer használata során nem keletkeznek veszélyes, emberi egészségre káros bomlástermékek. Összefoglalva a nanotechnológiás fertőtlenítőszer előnye az azonnali baktérium-, gomba-, és vírusölő hatás, a hosszan tartó hatástartósság, a környezetre ártalmatlan aldehid-és klórmentes tartalom, továbbá, hogy száradás után nem toxikus. A kezelést kézi permetezővel vagy hidegködképző készülékkel végezzük.

Vállaljuk:

  • Lakóingatlanok fertőtlenítését
  • Irodák és Üzletek fertőtlenítését
  • Hotelek, szálláshelyek fertőtlenítését
  • Közintézmények
  • Éttermek és egyéb vendéglátóhelyek fertőtlenítését 
  • Iskolák, óvodák, egyéb oktatási intézmények fertőtlenítését
  • Orvosi rendelők-kórházak fertőtlenítését
  • Gyártóüzemek, raktárak fertőtlenítését
  • Autók és egyéb gépjárművek fertőtlenítését

Ára

Áraink kombinált fertőtlenítés esetén lakossági és üzleti ügyfeleink részére.
Csomag tartalma: kombinált fertőtlenítés esetén! Ár: 35.000 Ft-tól. 

Ügyfélszolgálat

Ha kombinált fertőtlenítésen gondolkodik, kérjen szakszerű segítséget,
hívjon bennünket!