Nanotechnológiás hidegködös fertőtlenítés

Miért válaszd a vegyszeres nanotechnológiás fertőtlenítést?

Vállaljuk ingatlanok és gépjárművek vegyszeres nanotechnológiás fertőtlenítését pénztárcabarát árakon, szakképzett, segítőkész nagy gyakorlattal rendelkező munkatársaink állnak rendelkezésedre. Amennyiben félsz a vírusoktól, baktériumoktól, válaszd vegyszeres nanotechnológiás fertőtlenítési eljárásunkat.

A vegyszeres fertőtlenítést új fejlesztésű nanotechnológiás fertőtlenítőszerrel végezzük. A nanotechnológiás fertőtlenítés előnye az ózonos fertőtlenítéssel szemben elsősorban a hatástartósság. A kezelést követően a fertőtlenített felület minimum 10 napig tökéletesen steril, csíramentes marad, szemben az ózonos fertőtlenítéssel, ahol a visszafertőződés rögtön a kezelést követően megkezdődik.

A nanotechnológiás fertőtlenítőszerek antimikrobiális, baktérium-, gomba-, és vírusölő hatását laboratóriumi tesztek bizonyítják. Az általunk alkalmazott új fejlesztésű nanotechnológiás fertőtlenítőszer nem károsítja a kezelt berendezési tárgyakat, műszaki cikkeket, nem hagy foltot a tapétán, festett falfelületen. Klórmentesen is hatékonyan fejti ki fertőtlenítő hatását.

A régi típusú fertőtlenítőszerek: különböző nátrium-hipoklorit (hipo) tartalmú vegyszerek veszélyes bomlástermékei a levegőbe kerülve, ezt követően belégzéssel a szervezetünkbe jutva irritálhatják és roncsolhatják a nyálkahártyát, károsíthatják a légzőszerveket, gyermekek számára pedig különösen veszélyesek lehetnek. Ezzel szemben az általunk alkalmazott nanotechnológiás fertőtlenítőszer: használata során nem keletkeznek veszélyes, emberi egészségre káros bomlástermékek.

Összefoglalva a nanotechnológiás fertőtlenítőszer előnye az azonnali baktérium-, gomba-, és vírusölő hatás, a hosszan tartó hatástartósság, a környezetre ártalmatlan aldehid-és klórmentes tartalom, továbbá, hogy száradás után nem toxikus. A kezelést kézi permetezővel vagy hidegködképző készülékkel végezzük.

Vállaljuk:

  • Lakóingatlanok fertőtlenítését
  • Irodák és Üzletek fertőtlenítését
  • Hotelek, szálláshelyek fertőtlenítését
  • Éttermek és egyéb vendéglátóhelyek fertőtlenítését 
  • Iskolák, óvodák, egyéb oktatási intézmények fertőtlenítését
  • Orvosi rendelők-kórházak fertőtlenítését
  • Gyártóüzemek, raktárak fertőtlenítését
  • Autók és egyéb gépjárművek fertőtlenítését

Árak

Áraink vegyszeres nanotechnológiás fertőtlenítés esetén lakossági és üzleti ügyfeleink részére. Csomag tartalma: vegyszeres nanotechnológiás fertőtlenítés esetén! Ár: 20.000 Ft-tól.