Rovar és rágcsálóirtás felsőfokon - KÉRTEVŐIRTÁS
06 70 677 6508

Darázsirtás

Darázsirtás:

Darázsirtás pénztárcabarát árakon, szakképzett, segítőkész, nagy gyakorlattal rendelkező munkatársak, 10 év szakmai tapasztalat, több ezer elégedett ügyfél! Budapest és Pest megye területén bárhová kimegyünk. Szabaduljon meg a kellemetlen kártevőktől, Hívjon most!

Telefonszám: 06706277870

A darázs: Több centiméteres, sárga-fekete színezetű rovarok. Szárnyukat nyugalomban hosszában összehajtva tartják a test hátoldalán. Könnyen támadnak, fullánkjuk segítségével mérget juttatnak az áldozatukba. Rágó szájszervük van, általában más rovarok fogyasztói, de gyümölcsökkel is táplálkoznak. Apró, fűrészporszerű darabkákat rágnak ki a fákból, összekeverik a nyálukkal és így pépes anyagot állítanak elő, melyből fészküket építik. Leggyakrabban előforduló fajták Pl.: lódarázs,  német darázs, kecskedarázs, fürkész darázs.

Védekezés: Permetezéssel vagy porozással. Permetezés esetén a permetanyagot a fészekbe ill. fészek közeléhez célszerű eljutatni. Szűk nyílás esetén, ha helyhiánnyal küszködünk a porzás lehet a megfelelőbb megoldás.


Ajánatkérés Kapcsolat

© 2015-2021 SOS Kártevőirtás - Minden jog fenntartva - All rights reserved.
|