Rovar és rágcsálóirtás felsőfokon - KÉRTEVŐIRTÁS
06 70 677 6508

Bolhairtás

Bolhairtás:

Bolhairtás pénztárcabarát árakon, szakképzett, segítőkész, nagy gyakorlattal rendelkező munkatársak, 10 év szakmai tapasztalat, több ezer elégedett ügyfél! Budapest és Pest megye területén bárhová kimegyünk. Szabaduljon meg a kellemetlen kártevőktől, Hívjon most!

Telefonszám: 06706277870

Bolha: 2-4 mm hosszú, gesztenyebarna. A nőstény 4-500 tojást hullat egyenként a földre, naponta 10-20 darabot, a tojásrakás kb. 1 hónapig tart. A tojások 4-5 nap alatt kelnek ki, 6-27oC-on. A lárvák hernyószerűek, szőrösek, a talajon fejlődnek, szerves anyagokkal és az imágók által kiválasztott vércseppekkel, ürülékükkel táplálkoznak; fejlődésük kb. 14-45 nap, legkedvezőbb a 20oC és a 70% nedvesség. A lárva selyemgubót készít, bebábozódik (1 hét-1 év), a környezet anyagaiból (pl. homok, por) bábbölcsőt készít, rejtőzködés céljából. Az imágók szinkronkeléssel kelnek, mechanikus ingerre v. termikus „sokk” hatására. Táplálkozására a szívás előtti hosszas keresés jellemző, a vér víztartalmát folyamatosan kiválasztja, a nőstény 2x annyi vért vesz fel, mint a hím; jól tűrik az éhezést. Fő gazdája az ember, de háziállatokon is szívhat vért. Szezonális bolhainvázió: júl.-szept. között. Nincs szárnyuk, viszont hátsó ugrólábukkal akár egy méterre is felugranak. A kifejlett bolhák vért szívnak táplálékként.

Védekezés: Leginkább permetezéssel történik. A padlófelületet és a falakat is érdemes kezelni kb. egy méteres magasságban a hatékonyság érdekében.

Áraink a következők: nettó 10.000 Ft-tól-nettó 20.000 Ft-ig alapterülettől függően (alapterület: 0-250 m2-ig). Az árak a kiszállás költségét nem tartalmazzák. Részletes árlistát az árak menüpontban talál. 


Ajánatkérés Kapcsolat

© 2015-2021 SOS Kártevőirtás - Minden jog fenntartva - All rights reserved.
|