Rovar és rágcsálóirtás felsőfokon - KÉRTEVŐIRTÁS
06 70 677 6508

Fertőtlenítés

Fertőtlenítés pénztárcabarát áron, szakképzett, segítőkész, nagy gyakorlattal rendelkező munkatársak, 10 év szakmai tapasztalat, több ezer elégedett ügyfél! Budapest és Pest megye területén bárhová kimegyünk. Munkatársaink egészségügyi fertőtlenítő képesítéssel rendelkeznek és tagjai az egészségügyi szakdolgozói kamarának. A koronavírus idején különösen fontos a gyakori fertőtlenítés, Illetve a steril, csíramentes környezet. Rendeljen még ma fertőtlenítést és alakítson ki vírusoktól és baktériumoktól mentes környezetet. 

Szolgáltatásaink:

  • Ózonos fertőtlenítés: (3000-szerszer erősebb fertőtlenítő hatása van, mint a klórnak. Nem kell hozzá kiüríteni a helyiséget, nem kell kipakolni a bútorokat/berendezési tárgyakat, azonban ember, állat, nővény nem tartozkodhat a kezelés időtartama alatt a helyiségben)
  • Nanotechnológiás fertőtlenítés: (Vegyszeres fertőtlenítés, nincs mérgező vagy maró hatása. Ózonos fertőtlenítéssel szembeni előnye, hogy minimum 10 napos hatástartóssága van, tehát a kezelt felület minimum 10 napig csíramentes, steril marad. 

Árakkal és megrendeléssel kapcsolatban hívjon bizalommal!

 

Forduljon hozzánk Bizalommal!
06 70 677 6508

© 2015-2021 SOS Kártevőirtás - Minden jog fenntartva - All rights reserved.
|